FAQs

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

Suwene wektu pangiriman Panjenengan?

Biasane iku 7-15 dina , gumantung ing jumlahe

Sample free utawa ora?

Sampel test Free wis ditampa, panuku metokake biaya pengiriman

Aja nyoba kabeh barang sadurunge layang?

Ya, kita kudu test 100% sadurunge pangiriman

Bisa gawé miturut conto?

Ya, kita bisa gawé miturut penjenengan

Apa istilah pembayaran?

T / T utawa L / C  ing ngarsane

Where is port loading Panjenengan?

Biasane Shanghai , China.

Apa istilah saka layang?

EXW, FOB, CFR, CIF, FCA, cpt, CIP

Arep digarap US?


WhatsApp Online Chat !