Food bahan Carboxymethyl Selulosa Sodium (CMC)

Short Description:

Sodium Carboxymethyl Selulosa (CMC) iku putih wêdakakêna utawa kuning sing mambu, tasteless lan non-toxic.It wis hygroscopicity dhuwur lan larut ing banyu kanggo mbentuk Cairan nglukis. Iku elektrolit polyanionic lan ora fermented.It wis apik panas-stabilitas .Resistance kanggo uyah lan property film-mbentuk. protein 1.Prevent ing susu asam saka condensing, setelan lan laminating. 2.Due kanggo Gamelan negara tempel gula sawijining mboten umum sawise dissolves, iku nggawe ngombe rasa apik lan Gamelan. 3.Its apik malah ...


  • Min.Order Quantity: 25kg
  • Sumber Kabisan: 15000 Ton / Taun
  • Port: Shanghai
  • Term Pembayaran: T / T; L / C utawa wong
  • Detail produk

    Tags Product

    Sodium Carboxymethyl selulosa ( CMC ) iku putih wêdakakêna utawa kuning sing mambu, tasteless lan non-toxic.It wis hygroscopicity dhuwur lan larut ing banyu kanggo mbentuk Cairan nglukis. Iku elektrolit polyanionic lan ora fermented.It wis apik panas-stabilitas .Resistance kanggo uyah lan property film-mbentuk.

    protein 1.Prevent ing susu asam saka condensing, setelan lan laminating.

    2.Due kanggo Gamelan negara tempel gula sawijining mboten umum sawise dissolves, iku nggawe ngombe rasa apik lan Gamelan.

    evenness apik 3.Its lan resistance asam menehi ngombe karo stabilitas banget

    4.Effectively nambah gawe utawa collapsing flakes kanggo dissolve unsur efektif.

    Specifications Of CMC

    kanggo Food

    Koleksi

    Keterangan

    FM6

    FH6

    FVH6

    FM9

    FH9

    FH9-A

    FVH9

    Degree saka substitusi (DS)

    ≥0.60

    ≥0.60

    ≥0.60

    ≥0.90

    ≥0.90

    ≥0.90

    ≥0.90

    Viskositas (Ing 2% Water

    Solution), mPa.s

    300-800

    800-1200

    1500-2200

    300-800

    800-1200

    1500-2200

    1500-2200

    PH

    6.0-8.5

    6.0-8.5

    6.0-8.5

    6.0-8.5

    6.0-8.5

    6.0-8.5

    6.0-8.5

    Moisture,%

    ≤10

    ≤10

    ≤10

    ≤10

    ≤10

    ≤10

    ≤10

    Chlorides  (Minangka Cl - ),%

    ≤1.2

    ≤1.2

    ≤1.2

    ≤1.2

    ≤1.2

    ≤1.2

    ≤1.2

    heavy metal (minangka Pb),%

    ≤0.0015

    ≤0.0015

    ≤0.0015

    ≤0.0015

    ≤0.0015

    ≤0.0015

    ≤0.0015

    Iron (minangka Fe) ,%

    ≤0.02

    ≤0.02

    ≤0.02

    ≤0.02

    ≤0.02

    ≤0.02

    ≤0.02

    Arsenik (minangka Minangka) ,%

    ≤0.0002

    ≤0.0002

    ≤0.0002

    ≤0.0002

    ≤0.0002

    ≤0.0002

    ≤0.0002

    Purity

    Miturut pengguna ' dikarepake s


    3.Packaging

    Product CMC wis dikempalken ing tas poliethelin utama dikiataken karo tas kertas 3-ply, utawa tong minyak dluwang kothak, bobot net iku 25kg saben tas.

    4.Transportasi lan Storage

    Nglindhungi produk marang Kelembapan lan lembab.

    Aja sijine bebarengan karo kimia.

     










  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !