bahan Industrial Carboxymethyl Selulosa (CMC)

Short Description:

 Sodium Carboxymethyl Selulosa 【Pambuka】 Jeneng: Sodium Carboxymethyl Selulosa Singkatan: CMC Molekuler Formula: C6H7O2 (OH) 2OCH2COONa 1.Characteristics: Sodium Carboxymethyl Selulosa (CMC) iku putih wêdakakêna utawa kuning sing mambu, tasteless lan non-toxic.It wis dhuwur hygroscopicity lan larut ing banyu kanggo mbentuk Cairan nglukis. Iku elektrolit polyanionic lan ora fermented. Wis apik panas-stabilitas, resistance kanggo uyah lan property film-mbentuk. 2.Applications Kanggo Cera ...


  • Min.Order Quantity: 25kg
  • Sumber Kabisan: 15000 Ton / Taun
  • Port: Shanghai
  • Term Pembayaran: T / T; L / C utawa wong
  • Detail produk

    Tags Product

     Sodium Carboxymethyl selulosa

    Pambuka 

    Jeneng: Sodium Carboxymethyl Selulosa

    Singkatan: CMC

    Formula molekul: C6H7O2 (OH) 2OCH2COONa

    1. Ciri:

    Sodium Carboxymethyl Selulosa (CMC) iku putih wêdakakêna utawa kuning sing mambu, tasteless lan non-toxic.It wis hygroscopicity dhuwur lan larut ing banyu kanggo mbentuk Cairan nglukis. Iku elektrolit polyanionic lan ora fermented. Wis apik panas-stabilitas, resistance kanggo uyah lan property film-mbentuk.

    2. Aplikasi

    Kanggo c eramics

    55

    Kanggo Painting lan Ink

    66

    kanggo odhol

    77

    CMC uga bisa digunakake kanggo nutupi kertas, baterei, lemut-repellent dupa, rokok, textile, welding elektrik, coemetic.

    3. Packaging

    Product CMC wis dikempalken ing tas poliethelin utama dikiataken karo tas kertas 3-ply, utawa tong minyak dluwang kothak, bobot net iku 25kg saben tas.

    4. Transportasi lan Storage

    Nglindhungi produk marang Kelembapan lan lembab.

    Aja sijine bebarengan karo kimia.

     








  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !