poto-gawe tingkat mortir master kumpulan

Short Description:

Description Product Senyawa Self-gawe tingkat Master kumpulan Iku utamané dipigunakaké kanggo senyawa poto-gawe, jenis materi powdery garing-mixed kang kalebu Polymer wêdakakêna redispersible, ethers selulosa lan sawetara Surfactant lan tukang. Prodhuk wis kauji cekap kangge dening Testing ing pasar, antuk reputasi apik dening kedhaftar. Umumé, kita siji tas (25kg) Senyawa poto-gawe tingkat Master kumpulan bisa gawé ing ...


  • Min.Order Quantity: 25kg
  • Sumber Kabisan: 10000 Ton / Taun
  • Port: Shanghai
  • Term Pembayaran: T / T; L / C utawa wong
  • Detail produk

    Tags Product

    Description Product                                                                           

    Senyawa poto-gawe tingkat Master kumpulan
    Iku utamané dipigunakaké kanggo senyawa poto-gawe, jenis materi powdery garing-mixed kang kalebu Polymer wêdakakêna redispersible, ethers selulosa lan sawetara Surfactant lan tukang. Prodhuk wis kauji cekap kangge dening Testing ing pasar, antuk reputasi apik dening kedhaftar.
    Umumé, kita siji tas (25kg) poto-gawe tingkat Senyawa master kumpulan bisa gawé siji ton poto-gawe tingkat mortir.
    Iku gampang kanggo operasi lan Formular banget ngelmu.

                                                                  
    Packaging lan Storage                                                               
    A. Packing Standard: Ing tas kertas 25kg utama karo tas PE
    B. Big Bag utawa paket khusus sing bisa nyuwun.

    Simpen ing kawontenan garing, lan wektu panyimpenan ngirim ora ngluwihi siji taun.
                                                                              
    Safety notes                                                                          

    Tanggal ndhuwur selaras karo kawruh kita, nanging ora absolve klien kasebut kanthi teliti, mriksa kabeh langsung ing panrimo. Kanggo supaya ngrumusake lan bahan mentahan beda, Ampun liyane testing sadurunge nggunakake. We cadangan hak kanggo ngowahi produk kita lan tanpa informasi ing advance.

     







  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !