• 1-1
 • 2-1
 • 3-1
 • 2211121
 • Кои сме ние

  Кои сме ние

  Искрен се фокусира на истражување на примена на различни целулоза повеќе од 15 години. Ние обезбеди побрза и експерт ефикасноста знаење за вас.
 • нашите Сакаат

  нашите Сакаат

  Побрзо искреност, ефикасност соработка
 • нашите производи

  нашите производи

  Висок квалитет на суровините кои се одлична вредност во цена и перформанси услови и поддржува натпревар од вашите барања HPMC ХЕЦ ЕК ЦУК RDP
 • R & D

  R & D

  Стручно знаење, нови формулации, нови Trending

производи

Некои од моќта на Веб страници се прикажани подолу

за нас

Некои од моќта на Веб страници се прикажани подолу

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Кои сме ние

Искрен се фокусира на истражување на примената на целулоза повеќе од 15 years.Our производи широко се користат во различни индустриски апликации како лепила, врзива, истиснување помагала, пластификатори, заштитни колоиди, реолошките изменувачи, стабилизатор на агенти, згуснување и вода-задржување агенти.
Искрен се фокусира на истражување на примената на целулоза повеќе од 15 years.Our производи широко се користат во различни индустриски апликации како лепила, врзива, истиснување помагала, пластификатори, заштитни колоиди, реолошките изменувачи, стабилизатор на агенти, згуснување и вода-задржување агенти.

нов Arrivalls

Некои од моќта на Веб страници се прикажани подолу
WhatsApp Интернет разговор!