• 1-1
 • 2-1
 • 3-1
 • 2211121
 • Kush jemi ne

  Kush jemi ne

  Fokusi i ndershëm në hulumtimin e aplikimit të ndryshme celuloza më shumë se 15 vjet. Ne ofrojmë më të shpejtë dhe njohuri të ekspertëve efikasiteti për ju.
 • gatshëm ynë

  gatshëm ynë

  Ndershmëria Faster, Bashkëpunimi Efikasiteti
 • Produktet tona

  Produktet tona

  materiale të cilësisë së lartë të para të cilat janë vlera të shkëlqyera në të çmimeve dhe të performancës kushtet dhe mbështet ndeshje me kërkesat tuaja HPMC HEC EC CMC RDP
 • R & D

  R & D

  Njohuri të ekspertëve, formulimet e reja, Trending ri

Produkte

Disa për fuqinë e Web faqet janë treguar më poshtë

Rreth nesh

Disa për fuqinë e Web faqet janë treguar më poshtë

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kush jemi ne

Fokusi i ndershëm në hulumtimin aplikimin e celuloza më shumë se 15 produkte years.Our përdorin gjerësisht në një varietet të aplikimeve industriale si ngjitëse, lidhësit, ndihmat nxjerrje, plasticizers, koloide mbrojtëse, modifiers rheology, agjentët stabilizimit, trashese dhe agjentët me ujë të ruajtjes.
Fokusi i ndershëm në hulumtimin aplikimin e celuloza më shumë se 15 produkte years.Our përdorin gjerësisht në një varietet të aplikimeve industriale si ngjitëse, lidhësit, ndihmat nxjerrje, plasticizers, koloide mbrojtëse, modifiers rheology, agjentët stabilizimit, trashese dhe agjentët me ujë të ruajtjes.

Arrivalls reja

Disa për fuqinë e Web faqet janë treguar më poshtë
WhatsApp Chat Online!