Profili i kompanisë

Prezantimi:

Shanghai ndershëm Inxhinieri Co, Ltd. is a professional manufacturer of cellulose ethers which was established in 2002. Our products include: Hydroxypropyl Methyl Cellulose(HPMC), Hydroxy ethyl methyl Cellulose(HEMC), Hydroxy ethyl Cellulose (HEC), Carboxy methyl cellulose Sodium (CMC), Ethyl Cellulose (EC), etc. These products are widely used in Construction, Pharmaceutical, Painting, Food, Ceramics, Cosmetic, Oil drilling industry.

Gjatë dekadave të fundit vite të tërë mundimi në treg, Chem ndershëm. ka eksportuar produkte me kosto-efektive për të më shumë se 30 vende me shërbim të jashtëzakonshme.

Misioni yne:

Të japë produkte të përshtatura individualisht për klientët tanë

Përgjigjet menjëherë për nevojat e klientëve tanë

Përmirësimin e shërbimeve tona të vazhdueshme

Ynë V ontributit:

Ndershmëria - Ne do të jetë integriteti, profesionale, dhe të besueshme.

Focus Customer - Ne jemi të shtyrë për të arritur kënaqësinë e plotë të konsumatorëve

Ne jemi gjithmonë të gatshëm të ofrojnë ndihmë dhe këshilla për të mbështetur ju dhe suksesin e kompanisë suaj.


WhatsApp Online Chat !