Pharma klasën HPMC

Përshkrim i shkurtër:

Hydroxypropyl methyl cellulose (HPMC; CAS No. 9004-65-3) is an odorless and tasteless, white to slightly off-white, fibrous or granular, free-flowing powder that is a synthetic modification of the natural polymer, cellulose. Hydroxypropyl methyl cellulose has become one of the largest pharmaceutical excipients because it possesses the advantages of other complementary makings don’t have. Advantages of HPMC 1. Chemical inertness HPMC is a kind of non-ionic cellulose ether, whose solution...


 • Port: Shanghai
 • Termat pagesës: L/C,T/T
 • Detail Product

  Produkt Tags

  Hydroxypropyl methyl cellulose (HPMC ; CAS No. 9004-65-3) is an odorless and tasteless, white to slightly off-white, fibrous or granular, free-flowing powder that is a synthetic modification of the natural polymer, cellulose.

  Hydroxypropyl methyl cellulose has become one of the largest pharmaceutical excipients because it possesses the advantages of other complementary makings don’t have.

  Advantages of HPMC

  1. Chemical inertness

  HPMC is a kind of non-ionic cellulose ether, whose solution doesn’t take ionic charge and don’t react with metal salt or ionic organics. So there is no reaction between it and other materials during the preparation.

  2. Stability

  it is relatively stable in acid and alkali, and providing good viscosity stability between pH3 ~ 11 during long-term storage. Aqueous solutions are comparatively enzyme-resistant. Preparation materials using HPMC, its quality and stability is better than the traditional materials (dextrin, starch, etc.).

  3. Safety

  HPMC is generally regarded as a nontoxic and non-irritating material, The WHO has not specified an acceptable daily intake for HPMC since the levels consumed were not considered to represent a hazard to health.

  4. Viscosity can be regulatory

  The derivatives of different viscosity of HPMC can complex with each other according to the different proportion. Its viscosity can be change according to certain rules, and has a good linear relationship, so it can be chosen accord- ing to requirements in terms of proportion.

  5. Metabolism inertia

  HPMC is not absorbed and metabolized in the body, and cannot give heat, so it is a safe medicinal preparation ma- terial.

  6. Soluble in cold water

  Soluble in cold water under 40 ℃ or 70% ethanol, practically insoluble in hot water but gelation.

  Kërkesat teknike

  1. Dukje: White në dritë pluhur të verdhë apo kokrra.
  2. specifikimet:

  Table 1. Specifications of MC&HPMC

  artikuj

  specifikimet

  MC

  HPMC

  MA

  F

  E

  J

  K

  Humbja në tharje,%

  5.0 max

  Mbetje në ndezjen,%

  1.5 max

  metale të rënda, ppm

  20 max

  Arseniku, ppm

  3 max

  pH

  5.0 ~ 8.0

  Viskozitetit (2% solucion), mPa.s

  Në përputhje me specifikimet viskozitetit siç tregohet në tabelën 2.

  specifikim 3. Viskoziteti

  Tabela 2. Specifikimi Viskoziteti i KM & HPMC

  nivel

  varg specifik (2% Sol.), mPa.s

  nivel

  varg specifik (2% Sol.), mPa.s

  5

  4 ~ 6

  4000

  3000 ~ 5600

  15

  12 ~ 18

  8000

  6000 ~ 9000

  25

  20 ~ 30

  10,000

  9000 ~ 12000

  50

  40 ~ 60

  15,000

  12000 ~ 18000

  100

  80 ~ 120

  20,000

  18000 ~ 30000

  400

  300 ~ 500

  40,000

  30000 ~ 50000

  800

  600 ~ 900

  100,000

  85000 ~ 130000

  1500

  1000 ~ 2000

  200,000

  ≥180000

  Shënim : Viskozitetit mund të rregullohen në përputhje me kërkesat e veçanta të konsumatorëve.

  Guide përzgjedhja e produkteve për farmaceutike :

  përdorim llojin e aplikueshme të produktit Tipike Niveli Përdorimi
  laksativ Bulk MA-4000, K-4000, K-100.000 3-30%
  Krem, xhel, dhe ointments MA-4000, E-4000, F-4000, K-4000 1-5%
  Përgatitjet e syrit E-4000 01.-0.5%
  Pika sy përgatitjet MA-4000, F-4000, K-4000 0,1-0,5%
  pezullimin agjent MA-4000, E-4000, K-4000 1-2%
  antacids MA-1500, MA-4000, E-4000, K-4000, K-15000, F-4000 1-2%
  tableta kordon MA-15, E-5, F-50, K-100 0.5-5%
  Konvencional tabletë shtresë E-5, E-15 0.5-5%
  Ashpërim Konvencionale lagur E-5, E-15 2-6%
  Coatings kontrolluara Release E-5, E-15 3-20%
  veshje Tablet E-5, E-15, E-50 0.5-5%
  Kontrolluara Release Matrix Tablets K-100.000, K-15.000, K-4000, E-4000 20-55%

   

  Paketimi

  Produkti është i paketuar në qese polietileni mbyllur në daulle të përbërë fiberboard apo qese letre. Pesha neto është 25 kg / daulle ose 25 kg / qese.

  Produkti duhet të mbahet në qese origjinale dhe të ruhet në vend të thatë dhe të pastër larg nga burimi i ngrohjes dhe nuk vënë së bashku me kimikate të tjera.

   
 • Previous:
 • Next:

 • Related Products

  WhatsApp Online Chat !