• 1-1
  • 2-1
  • 3-1
  • 2211121
  • Saha kami

    Saha kami

    fokus jujur ​​dina nalungtik éta aplikasi tina rupa celluloses leuwih ti 15 taun. Urang nyadiakeun gancang jeung pangaweruh ahli efficacy pikeun anjeun.
  • kami Alloh

    kami Alloh

    Kajujuran gancang, Kekecapan Gotong royong
  • Produk kami

    Produk kami

    bahan baku kualitas luhur anu aya nilai alus teuing di istilah harga jeung kinerja sarta ngarojong cocok sasuai ka nu Anjeun HPMC HEC EC CMC RDP
  • R & D

    R & D

    Ahli Pangaweruh, formulasi anyar, Trending anyar

produk

Sababaraha kakawasaan Web Kaca ditembongkeun di handap ieu

Tentang Kami

Sababaraha kakawasaan Web Kaca ditembongkeun di handap ieu
  • banner01
  • 112211
  • 112111

Saha kami

Fokus jujur dina nalungtik éta aplikasi di celluloses leuwih ti 15 produk years.Our lega dipaké dina rupa-rupa aplikasi industri sakumaha elém, binders, AIDS Tonjolan, plasticizers, colloids pelindung, modifiers rheology, agén stabilisasi, paneuas sarta agén cai-ingetan.
Fokus jujur dina nalungtik éta aplikasi di celluloses leuwih ti 15 produk years.Our lega dipaké dina rupa-rupa aplikasi industri sakumaha elém, binders, AIDS Tonjolan, plasticizers, colloids pelindung, modifiers rheology, agén stabilisasi, paneuas sarta agén cai-ingetan.

Arrivalls anyar

Sababaraha kakawasaan Web Kaca ditembongkeun di handap ieu
WhatsApp Online Chat !