FAQs

FAQ

Loba ditanyakeun

Sabaraha lami waktos pangiriman anjeun?

Biasana éta 7-15 poé , gumantung kana kuantitas urutan

Sampel nya bebas atawa henteu?

Sampel test bébas geus katampa, meuli tega biaya pangiriman

Anjeun nguji sakabeh barang anjeun méméh pangiriman?

Sumuhun, urang kudu test 100% saméméh pangiriman

Dupi anjeun ngahasilkeun nurutkeun sampel?

Sumuhun, urang bisa ngahasilkeun nurutkeun pamundut anjeun

Naon istilah mayar anjeun?

T / T atawa L / C  dina tetempoan

Dimana port loading anjeun?

Biasana Shanghai , Cina.

Naon istilah anjeun pangiriman?

EXW, FOB, CFR, CIF, FCA, CPT, CIP

Hoyong Anjeun gawekeun AS?


WhatsApp Online Chat !