Dahareun kelas Carboxymethyl Selulosa Natrium (CMC)

Pondok Description:

Natrium Carboxymethyl Selulosa (CMC) nyaéta bubuk bodas atanapi yellowish nu geus euweuh bauan, hambar tur non-toxic.It boga hygroscopicity tinggi na téh leyur dina cai pikeun ngabentuk cairan kandel. Ieu mangrupakeun éléktrolit polyanionic teu fermented.It boga alus panas-stabilitas .resistance kana uyah jeung harta pilem ngabentuk. protéin 1.Prevent dina susu asam tina condensing, setting sarta laminating. 2.Due ka lemes kaayaan némpelkeun gula na mahiwal sanggeus eta leyur, éta nyieun inuman secukupnya alus jeung lemes. 3.Its alus malah ...


  • Min.Order kuantitas: 25kg
  • Suplai Kamampuhan: 15000 Ton / Taun
  • Port: Shanghai
  • Istilah pembayaran: T / T; L / C atawa batur
  • jéntré produk

    Tags produk

    Natrium Carboxymethyl selulosa ( CMC ) nyaéta bubuk bodas atanapi yellowish nu geus euweuh bauan, hambar tur non-toxic.It boga hygroscopicity tinggi na téh leyur dina cai pikeun ngabentuk cairan kandel. Ieu mangrupakeun éléktrolit polyanionic teu fermented.It boga alus panas-stabilitas .resistance kana uyah jeung harta pilem ngabentuk.

    protéin 1.Prevent dina susu asam tina condensing, setting sarta laminating.

    2.Due ka lemes kaayaan némpelkeun gula na mahiwal sanggeus eta leyur, éta nyieun inuman secukupnya alus jeung lemes.

    evenness alus 3.Its sarta lalawanan asam nyadiakeun inuman jeung stabilitas unggulan

    4.Effectively ningkatkeun cracking atawa ambruk of flakes ngaleyurkeun unsur éféktif.

    Spésifikasi Of CMC

    pikeun Dahareun

    ngetik

    spésifikasi

    FM6

    FH6

    FVH6

    FM9

    FH9

    FH9-A

    FVH9

    Gelar tina substitusi (DS)

    ≥0.60

    ≥0.60

    ≥0.60

    ≥0.90

    ≥0.90

    ≥0.90

    ≥0.90

    Viskositas (Dina 2% Cai

    Solusi), mPa.s

    300-800

    800-1200

    1500-2200

    300-800

    800-1200

    1500-2200

    1500-2200

    PH

    6.0-8.5

    6.0-8.5

    6.0-8.5

    6.0-8.5

    6.0-8.5

    6.0-8.5

    6.0-8.5

    Uap,%

    ≤10

    ≤10

    ≤10

    ≤10

    ≤10

    ≤10

    ≤10

    Chlorides  (Salaku Cl - ),%

    ≤1.2

    ≤1.2

    ≤1.2

    ≤1.2

    ≤1.2

    ≤1.2

    ≤1.2

    heavy metal (sakumaha PB),%

    ≤0.0015

    ≤0.0015

    ≤0.0015

    ≤0.0015

    ≤0.0015

    ≤0.0015

    ≤0.0015

    Beusi (sakumaha Fe) ,%

    ≤0.02

    ≤0.02

    ≤0.02

    ≤0.02

    ≤0.02

    ≤0.02

    ≤0.02

    Arsén (sakumaha Salaku) ,%

    ≤0.0002

    ≤0.0002

    ≤0.0002

    ≤0.0002

    ≤0.0002

    ≤0.0002

    ≤0.0002

    purity

    Numutkeun pamaké ' demand s


    3.Bungkusan

    Produk CMC dikemas dina kantong poliétilén jero bertulang ku kantong kertas 3-ply, atawa laras kertas atawa kertas kotak, beurat net nya 25kg per kantong.

    4.Transportasi jeung Panyimpenan

    Ngajaga produk ngalawan Uap sarta beueus.

    Ulah nempatkeun éta babarengan jeung bahan kimia lianna.

     










  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !