kelas Industrial Carboxymethyl Selulosa (CMC)

Pondok Description:

 Natrium Carboxymethyl Selulosa 【Perkenalan】 Nami: natrium Carboxymethyl Selulosa singketan: CMC molekular Formula: C6H7O2 (OH) 2OCH2COONa 1.Characteristics: natrium Carboxymethyl Selulosa (CMC) nyaéta bubuk bodas atanapi yellowish nu geus euweuh bauan, hambar tur non-toxic.It boga tinggi hygroscopicity na téh leyur dina cai pikeun ngabentuk cairan kandel. Ieu mangrupakeun éléktrolit polyanionic teu ferméntasi. Cai mibanda alus panas-stabilitas, résistansi kana uyah jeung harta pilem ngabentuk. 2.Applications Pikeun cera ...


  • Min.Order kuantitas: 25kg
  • Suplai Kamampuhan: 15000 Ton / Taun
  • Port: Shanghai
  • Istilah pembayaran: T / T; L / C atawa batur
  • jéntré produk

    Tags produk

     Natrium Carboxymethyl selulosa

    perkenalan 

    Ngaran: Natrium Carboxymethyl Selulosa

    Singketan: CMC

    Formula molekular: C6H7O2 (OH) 2OCH2COONa

    1. ciri:

    Sodium Carboxymethyl Cellulose (CMC ) is white or yellowish powder that is odorless,tasteless and non-toxic.It has high hygroscopicity and is soluble in water to form a thick liquid. It is a polyanionic electrolyte and not fermented. It has good heat-stability, resistance to salt and film-forming property.

    2. Aplikasi

    Pikeun c eramics

    55

    Pikeun Lukisan sarta Ink

    66

    pikeun odol

    77

    CMC ogé bisa dipaké pikeun palapis kertas, batré, reungit-panolak menyan, bako, tékstil, las listrik, coemetic.

    3. Bungkusan

    Produk CMC dikemas dina kantong poliétilén jero bertulang ku kantong kertas 3-ply, atawa laras kertas atawa kertas kotak, beurat net nya 25kg per kantong.

    4. Transportasi jeung Panyimpenan

    Ngajaga produk ngalawan Uap sarta beueus.

    Ulah nempatkeun éta babarengan jeung bahan kimia lianna.

     








  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !