timer leveling mortir master angkatan

Pondok Description:

Pedaran produk Sanyawaan Timer leveling ngawasaan tumpak Ieu utamana dipaké pikeun sanyawa timer leveling, jenis bahan powdery garing-dicampur nu ngawengku polimér bubuk redispersible, éter selulosa jeung sababaraha surfactant jeung tukang. produk anu geus diuji adequately ku uji coba di pasar, massana dina reputasi alus ku pamaké. Sacara umum, urang salah kantong (25kg) Sanyawaan timer leveling ngawasaan tumpak bisa ngahasilkeun kana ...


  • Min.Order kuantitas: 25kg
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Ton / Taun
  • Port: Shanghai
  • Istilah pembayaran: T / T; L / C atawa batur
  • jéntré produk

    Tags produk

    Panjelasan Produk                                                                           

    Sanyawaan timer leveling ngawasaan tumpak
    Ieu utamana dipaké pikeun sanyawa timer leveling, jenis bahan powdery garing-dicampur nu ngawengku polimér bubuk redispersible, éter selulosa jeung sababaraha surfactant jeung tukang. Produk anu geus diuji adequately ku uji coba di pasar, massana dina reputasi alus ku pamaké.
    Sacara umum, urang salah kantong (25kg) timer leveling Sanyawaan master tumpak bisa ngahasilkeun hiji ton timer leveling mortir.
    Ieu gampang keur operasi sarta formular pohara ilmiah.

                                                                  
    Bungkusan na Panyimpenan                                                               
    A. Packing Standar: Dina tas kertas 25kg jero jeung tas pe
    B. Big Kantong atanapi bungkusan husus sejenna anu mungkin dina pamundut.

    Nyimpen eta dina kaayaan garing, sarta waktu gudang teu kudu ngaleuwihan sataun.
                                                                              
    Safety notes                                                                          

    Tanggal di luhur téh luyu jeung pangaweruh urang, tapi ulah absolve klien taliti mariksa eta sadayana geuwat on resi. Ulah aya rumusan béda jeung bahan baku béda, mangga ngalakukeun leuwih nguji saméméh ngagunakeun eta. Urang cagar hak ngarobah produk urang jeung tanpa informing sateuacanna.

     







  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !